O serwisie

Kulisy porno - recenzje filmów porno, życiorysy gwiazd xxx

Biznes porno od podszewki. Serwis Kulisy Porno ? nieprzyzwoita encyklopedia. Najlepsze filmy pornograficzne i ich recenzje. Biografie gwiazd xxx. Aktorki i aktorzy filmów dla
dorosłych i galerie porno z ich udziałem. Zapraszamy wszystkich porno maniaków.

Logowanie

 
   Home Recenzje porno
Porno recenzje

True Fucking Love

piątek, 27 listopada 2009 18:31 Administrator
True Fucking Love - 2008

Wytwórnia: Burning Angel
Obsada: Allister, Cadence, January Darling, Chapel Waste, Pinky Lee and Morgan Mae
Kategoria: Amatorzy
Premiera: 2008
Ocena:


Jestem Twoją dziwką! Wyliż mi cipkę! Zerżnij mnie ostro! Spuść mi się na twarz! Wsadź mi twardego kutasa! Sześć parek zaprezentuje ci naprawdę ostre amatorkie rżnięcie!
Brzmi nieźle, ale z doświadczenia porno gapia wiem, że do podobnych sloganów trzeba podchodzić z dużą analną rezerwą Wink. Jak mawiał ojciec dyrektor: nie wal gruchy przed zachodem słońca?
Na okładce przewijają się wytatuowane laski i kolesie w stylu punk, więc może zapowiada się niezła jatka. Sądządz po wyglądzie bohaterów spodzieam, że w filmie doczekamy się na analne zabawy

.

Poprawiony: środa, 30 marca 2011 08:00
 

Not Bewitched XXX - 2008

czwartek, 30 lipca 2009 17:05 Administrator
Not Bewitched XXX - 2008

Wytwórnia: Adam & Eve

Obsada: Jenna Haze, Teagan Presley, Nina Hartley, Eva Angelina, Sasha Grey, Sunny Lane, Aurora Snow, Madison Ivy, Kelly Skyline, Daisy Layne, Candice Nicole, Winter Sky, James Bartholet, Ron Jeremy, Mike Horner

Reżyseria:
Will Ryder

Kategoria: Parodia

Premiera: 2008

Ocena:

Poprawiony: środa, 30 marca 2011 07:59
 

Anal Asspirations #9 - 2008

środa, 13 maja 2009 23:02 Administrator
Anal Asspirations #9 - 2008

Wytwórnia: Diabolic

Obsada: Alektra Blue, Riley Evans, Jessica Woods, Claudia Rossi, Rebeca Linares, Priva, Jenner, James Deen, Talon, Mick Blue, Pat Myne

Reżyseria: Sid Knox

Rok wydania: 2008

Ocena:

Poprawiony: środa, 30 marca 2011 07:57
 

Accidental hooker - 2008

środa, 06 maja 2009 20:44 Administrator
Accidental Hooker - 2008

Wytwórnia: Wicked Pictures

Obsada: Kaylani Lei, Devon Lee, Jennifer Dark, Mikayla, Shyla Stylez, Victoria Sin, Barrett Blade, Barry Scott, Brad Armstrong, Chris Cannon, Deep Threat, Derrick Pierce, Marcus London, Niko, Tommy Gunn

Reżyseria: Brad Armstrong

Rok wydania: 2008

Ocena:

Poprawiony: środa, 30 marca 2011 07:58
 


Gorące tematy

Sasha Grey w The Girlfriend Experience Soderbergha

 

Sasha Grey w The Girlfriend Experience Soderbergha

Akcja "The Girlfriend Experience" rozgrywa się w świecie luksusowych call girls biorących za noc 10 tys. dolarów. Tytuł filmu nawiązuje do zjawiska, w którym bogaci mężczyźni wynajmują ekskluzywne prostytutki nie w celach seksualnych, ale by doświadczyć bliskości tzw. "idealnej dziewczyny".Scenariusz napisali dla Soderbergha Brian Koppelman i David Levien ? duet który towarzyszył mu w pracach nad "Ocean's Thirteen"."The Girlfriend Experience" jest drugim z cyklu sześciu filmów, które Soderbergh ma nakręcić dla studia 2929 Entertainment. Te niskobudżetowe projekty symultanicznie dystrybuowane są w kinach, telewizji i na DVD. Jako pierwszy w ramach kontraktu Soderbergh/2929 Entertainment zrealizowany został "Bubble" w 2005 roku, w którym główne role także zagrali aktorzy nieprofesjonalni.
Kaylani Lei

 

Kaylani Lei

DaneWymiary:  32B-22-32Kolor włosów:  brązoweKolor oczu:  brązoweTatuarze:  wewnętrzna strona prawego bicepsuKolczyki:  język, nos
Accidental hooker - 2008

 

Accidental hooker - 2008

Wytwórnia: Wicked PicturesObsada: Kaylani Lei, Devon Lee, Jennifer Dark, Mikayla, Shyla Stylez, Victoria Sin, Barrett Blade, Barry Scott, Brad Armstrong, Chris Cannon, Deep Threat, Derrick Pierce, Marcus London, Niko, Tommy GunnReżyseria: Brad ArmstrongRok wydania: 2008Ocena: {ocena_fiut 3}{ocena_fiut_gray 2}
Sasha Grey

 

Sasha Grey

Dane:Narodowość: amerykańskaWymiary: 32B-26-31Masa ciała: 48 kgBiust: NaturalnyKolor włosów: BrązoweKolor oczu: PiwneKolor skóry: BiałyOrientacja: biseksualnaBiografia i ciekawostkiDo osiemnastego roku życia, kiedy to zadebiutowała w filmie porno, wiodła życie młodej uzdolnionej artystycznie dziewczyny. Szkołę podstawową ukończyła w domu, w liceum była gościem na zajęciach. Jeszcze jako nastolatka uczyła się gry aktorskiej w eksperymentalnych teatrach, pisała scenariusze i wyprodukowała dwie niezależne etiudy filmowe: ?Unknown Pleasures? i ?Love Thieves?. W międzyczasie robiła własny rekonesans w branży prono i szybko stała się gwiazdą filmów dla dorosłych. Wciąż jednak realizowała się artystycznie. Założyła swój muzyczno-filmowy projekt, który wydał niedawno swoją pierwszą siedmiocalówkę. Sasha śpiewa w nim oraz gra na klawiszach i bębnach. Wystąpiła i wymyśliła tytuł do filmu ?Broken?, zrealizowanego przez Dave?a Nawarro. Wystąpiła w Teledyskach ?Superchrist? Smashing Pumpkins oraz ?Birthday Girl? The Roots.

Porno forum

Nie ma nic do wyświetlenia
Zaloguj się aby zobaczyć
kompletność swojego profilu

Popularne tagi

Reklama

Bądź w kontakcie

  • Śledź nas facebooku
  • Śledź nas na Twitterze